Reviews

Erg enthousiast


Wij zijn erg enthousiast over de dienstverlening van Blank Fiscalisten. De werkzaamheden worden op een daadkrachtige, efficiënte en vakkundige wijze uitgevoerd waarbij heeft te gelden dat hierbij de klantvriendelijkheid nooit uit het oog wordt verloren. Wij kunnen Blank Fiscalisten bij iedereen aanraden.

R.M.J. Muit

Volledige financiële ontzorging


Blank Fiscalisten doet voor ons de volledige financiële ontzorging van onze BV’s en Holdings. Als wij onze ervaring met Blank Fiscalisten zouden moeten omschrijven komen wij tot de volgende punten: persoonlijk contact, snelle reacties (vaak dezelfde dag), overzichtelijke stukken, duidelijke toelichtingen en goede adviezen! Bedankt voor de afgelopen jaren en wij zien de komende jaren met vertrouwen tegemoet!

M. Stroomer

Voortreffelijk geholpen met het (fiscale-) papierwerk


Piet heeft ons met onze verhuizing naar het buitenland voortreffelijk geholpen met het (fiscale-) papierwerk. Bij een emigratie moet er een hoop financiële zaken afgehandeld worden en dan is het ontzettend fijn dat Piet met raad en daad je altijd bij stond. En ook nu met de overige fiscale zaken werken wij ook als bedrijf met veel plezier met Blank Fiscalisten. Er wordt ons een hoop werk kundig uit handen genomen. Ik raad Blank Fiscalisten dan ook van harte aan.

E. de Heij

Vraagstukken worden zeer snel opgepakt


Hele fijne dienstverlening van Blank Fiscalisten. Vraagstukken worden zeer snel opgepakt, het contact is persoonlijk en betrokken en op inhoudelijk vlak zijn de adviezen en rapportages duidelijk en doeltreffend. Kortom een prettige partij om mee samen te werken

W. Mosterman

Een hele betrouwbare en accurate fiscalist


Ondertussen werk ik alweer zeker 5 jaar met Piet Blank en altijd zeer tevreden geweest. Een hele betrouwbare en accurate fiscalist om mee samen te werken

J. Looijmans

Altijd naar tevredenheid


Al sinds het begin van mijn carrière werk ik met Piet Blank samen, altijd naar tevredenheid. Altijd snel bereikbaar, denkt mee en zoekt samen naar oplossingen..

M. Ruypers

Betrouwbare en snelle samenwerking


Blank Fiscalisten zorg met haar persoonlijk contact voor een betrouwbare en snelle samenwerking. Fiscale vragen worden snel en volledig beantwoord.

G. Hoekstra

Piet komt zijn beloftes na


Blank Fiscalisten geeft eerlijk advies. Piet komt zijn beloftes na. Zeker een aanrader om mee samen te werken.

J. R. van den Berg

Betrokken, accuraat en pro-actief!


Al 8 jaar tevreden met Piet Blank. Betrokken, accuraat en pro-actief! Topper!

R. Acem

Zeer deskundig


Wij werken sinds het bestaan van ons bedrijf met Piet Blank samen en dat is niet voor niks. Piet is zeer deskundig in zijn kennis en zeer klantgericht in zijn aanpak. Zijn adviezen kan hij begrijpelijk verwoorden, hij is persoonlijk in zijn contact en reageert snel op vragen. Een erg prettige partner om mee samen te werken.

R. te Molder